Tässä olen, lähetä minut!

European Adventist Youth Congress
Euroopan Nuorisokongressi
Valencia, Espanja
Kesällä 2017 se koittaa! Neljä vuotta sitä on jo odotettu. Euroopan nuorisokongressi* Valenciassa, Espanjassa. Espanjan auringon lämpö & kongressikeskuksen ilmastointi, muutama tuhat nuorta ympäri Eurooppaa & hyvää opetusta, ylistystä ja rukousta. Workshoppeja, taiteita, vapaa-aikaa... Melko lyömätön yhdistelmä. Lähde mukaan!

MUKANA
Kongressin puhujina mm. Sam Leonor, Ty Gibson, Jeffrey Rosario ja Marjukka Ostrovljanovic. Mielenkiintoista ja ajassa mukana olevaa sanaa tarjolla. Suomesta reissussa mukana esim. Ansku Jaakkola, Nina Saaristo ja Jani Virolainen.

KENELLE
Kongressi on ensisijaisesti tarkoitettu 18+ ikäisille nuorille aikuisille. Jos olet 16- tai 17-vuotias, voit ottaa yhteyttä jani.virolainen@adventtikirkko.fi ja selvittää mahdollisuutesi osallistua kongressiin. 

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautuminen 20.6. mennessä.

HINNAT
Kongressiin on tarjolla seuraavat edulliset, LaNun sponsoroimat paketit:
- A: Kongressi, ateriat, majoitus = 120 €
- B: Kongressi ja ateriat = 100 € (ei majoitusta)
- C: Kongressi = 50 € (ei aterioita, ei majoitusta)
- D: Päiväpassi = 15 €/pv (ei aterioita, ei majoitusta)

MAKSAMINEN
Kongressipaketit maksetaan 20.6. mennessä Suomen Adventtikirkon tilille FI54 8000 1
770 3036 27. Tiedonantoihin "AYC17 ja osallistujan nimi". Osallistumismaksuja ei palauteta joten kannattaa ottaa matkavakuutus jotta saa omansa takaisin jos matka syystä tai toisesta peruuntuu.

MAJOITUS
Kongressin A pakettiin sisältyvä yhteismajoitus on järjestetty messuhallissa 2 hengen teltoissa. Vessat ja suihkut löytyvät telttojen lähettyviltä. Majoittuja tuo mukaan makuupussin ja makuualustan. Perheille on oma majoitusalue.

ATERIAT
A ja B -paketteihin kuuluvat ateriat ovat keskiviikko aamusta sunnuntai aamuun. Kongressin aloituspäivänä tiistaina ei ole tarjolla aterioita.

MATKA
Kongressiin emme järjestä yhteiskuljetusta vaan jokainen vastaa itse omasta matkastaan. Voit siis suunnitella menemisesi, tulemisesi ja lomareissusi tähän samaan yhteyteen :) Suomesta ei ole tarjolla suoria lentoja Valenciaan. Hyviä yhteyksiä löytyy kuitenkin Euroopan kaupunkien kautta. Suoria lentoja löytyy esim. Barcelonaan, Madridiin tai Alicanteen, josta matkaa voi jatkaa Valenciaan vaikka junalla.

LISÄINFOT
Osoitteesta http://www.aycongress.org/ löydät kongressin nettisivut infoineen. Osoitteesta https://www.facebook.com/ayceurope/?fref=ts löydät kongressin FB-sivun. Osoitteesta https://www.facebook.com/events/186520491819432 löydät suomalaisten omat FB infosivut. Kongressiin liittyvistä asioista voi kysellä myös jani.virolainen@adventtikirkko.fi.

MITÄ *
Nuorisokongressi AYC17 on adventtikirkon järjestämä suuri eurooppalainen nuortentapahtuma. Se on elämys. Se on tapahtuma jota muistellaan pitkään. Jaamme, juhlimme ja vahvistumme yhteisessä uskossamme. Olemme vaikutuksena Valenciassa.

Kongressin teema on "The Journey" perustuen ajatukseen että olemme tässä maailmassa läpikulkumatkalla. Meidän tulee elää vastuullisesti palvellen kanssamatkaajia sillä toinen matkaaja ei ole toista parempi. Meidän tulee ymmärtää vastuumme maapalloa ja sen luojaa kohtaan. Meidän tulee pitää päämäärämme mielessä muistaen että olemme matkalla, emme jämähtäneet paikoillemme.

Kutsumme sinut mukaan etsimään ja olemaan osa yhteistä matkaamme!

"The Journey - as we are passing through on this earth, how do we treat this place on which we are guests? We need to live responsibility on this Earth, serving fellow travellers as one traveller is not better than the other. We need to realise our responsibility to creation and our ‘Host”. We need to keep focused on our destination and remember that we are travelling, not fixed."