Tässä olen, lähetä minut!

KALLIONIEMI ETSII TYÖNTEKIJÖITÄ KESÄKSI 2018

Kallioniemen leiritila etsii innokkaita ja osaavia työntekijöitä leiritilalle kesän leirien ajaksi. Leirikesän alkupäivä työntekijöillä on 6.6.2018 päättyen 6.8.2018, em. päivät mukaan lukien.

Kallioniemi tarvitsee kesäksi 2018: kokkeja, keittiöapulaisia, tiskaria, siistijää, vapaapäivien tekijää, laitosmiestä, ulkotyöntekijää ja saunanlämmittäjää.

Etusijan annamme työnhakijoille, jotka ovat täysi-ikäisiä.

Etsimme:

Kokkeja/emäntiä, joille ovat tuttuja myös valmistuskeittiön työnjohdolliset tehtävät, raaka-aineiden hankinnat ja erikoisruokavalioiden valmistus. Aikaisempi kokemus vastaavissa tehtävissä on eduksi. Hygieniapassi on välttämätön, mikäli olet jo aikaisemmin työskennellyt Kallioniemen keittiössä.

Lisäksi etsimme ruoanlaitosta kiinnostuneita keittiötyöntekijöitä avustamaan ruoanlaitossa kokkeja tai emäntiä ja huolehtimaan ruokasalista. Hygieniapassi on välttämätön, mikäli olet jo aikaisemmin työskennellyt Kallioniemen keittiössä.

Keittiötyö on kaksivuorotyötä.

Tiskaajaa huolehtimaan leiritilan tiskeistä. Hygieniapassi on välttämätön, mikäli olet jo aikaisemmin työskennellyt Kallioniemen keittiössä.

Vapaapäivien tekijää keittiöön ja siivoukseen. Hygieniapassi on välttämätön, mikäli olet jo aikaisemmin työskennellyt Kallioniemen keittiössä.

Siistijää leiritilalle. Aikaisempi kokemus on eduksi. B-ajokortti on eduksi, koska työssä voi käyttää avuksi esim. tieliikennemönkijää.

Laitosmiestä huolehtimaan rakennusten pienistä korjaustöistä, auton, traktorin, pienlaitteiden, veneiden, yms. huollosta ja ulkoalueiden hoidosta. Laitosmiehellä edellytetään olevan B-luokan ajokortti.

Ulkotyöntekijää avustamaan laitosmiestä em. tehtävissä. Ulkotyöntekijällä tulee olla vähintään T-ajokotti.

Saunanlämmittäjää huolehtimaan saunojen lämmittämisestä, siistimisestä, laitureiden ylläpidosta, polttopuiden tekemisestä ja avustamaan laitosmiestä. Saunanlämmittäjälle on eduksi, mikäli omaa B-luokan ajokortin.

Pyydämme toimittamaan hakemukset 2.3.2018 mennessä joko sähköpostilla osoitteeseen juha.tukiainen@adventtikirkko.fi tai kirjeitse osoitteeseen Suomen Adventtikirkko, Juha Tukiainen, PL 94, 33101 TAMPERE.

KALLIONIEMI KUTSUU!