Tässä olen, lähetä minut!

Suomen Adventtikirkko tarjoaa määräaikaisia kesätyöpaikkoja LaNu-jaostojen leireillä Kallioniemessä

Leirisihteeri 29.5.–30.7.2017

Musiikkivastaava 5.6.–30.7.2017

Lastenhoitovastaava 12.6.–30.7.2017

Leirisihteeriltä edellytämme toimimista leirin johtajan apuna hengellisten ohjelmien suunnittelussa ja toteuttamisessa (draamojen käsikirjoitus ja ohjaus), toimistotehtävissä sekä muissa leirikohtaisissa tehtävissä.

Musiikkivastaavalta edellytämme hengellisen lasten ja nuorten musiikin tuntemista, soitto- ja/tai laulutaitoa sekä kykyä hoitaa mm. seuraavat tehtävät: lauluvihkon ja PowerPoint-esitysten tekeminen, lauluvalinnat ja nuottien kerääminen, musiikin toteuttaminen ohjelmissa, bändin ja laulajien johtaminen ja harjoituttaminen sekä musiikkiaktiviteetista vastaaminen.

Lastenhoitovastaavalta edellytämme koulutusta tai työkokemusta lastenhoidon tai -kasvatuksen alalta. Tehtäviin kuuluu lastenhoidon suunnittelu ja toteutus sekä lastenhoitajien esimiehenä toimiminen, työvuorojen suunnittelu sekä tehtäviin opastaminen.

Onko sinulla organisointikykyä ja oma-aloitteisuutta? Pidätkö tiimityöstä sekä lasten ja nuorten kanssa toimimisesta? Selviätkö aikaisista aamuista ja myöhäisistä illoista? Pidätkö Kallioniemestä? Oletko turvallinen ja tasapainoinen aikuinen?

Jos vastasit kyllä edellisiin kysymyksiin, saatat olla henkilö, jota etsimme. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 28.2.2017 mennessä Eliisa Saariselle.

Kerro hakemuksessa itsestäsi, tehtävä jossa haluaisit palvella, henkilö joka voi sinua suositella sekä yhteystietosi. Liitä mukaan myös mahdolliset alan koulu- ja työtodistuksesi.

TEHDÄÄN JEESUS TUNNETUKSI!