Tässä olen, lähetä minut!

Leiriohjaajaksi tai lastenhoitajaksi?

Oletko kiinnostunut vapaaehtoistyöstä lasten ja nuorten leireillä kesällä 2017? Hae leiriohjaajaksi, apuohjaajaksi tai lastenhoitajaksi. Leirit ovat kestoltaan kaksi, neljä tai kuusi vuorokautta. Joillekin leireille ohjaajat/lastenhoitajat saapuvat päivää ennen leirin alkua.

Leiriohjaajaksi

Leiriohjaajan tulee olla täysi-ikäinen ja Teinileirin osalta vähintään 20-vuotias. Jos olet 14–17-vuotias, voit hakea apuohjaajaksi perhe- ja lastenleirille.

Apuohjaajiksi valitut alle 18-vuotiaat tarvitsevat huoltajan suostumuksen. "Huoltajan suostumus" -lomake toimitetaan sitä tarvitseville henkilöille.

Leiriohjaajille ja apuohjaajille ei makseta rahapalkkaa. Leirin aikana he saavat täysihoidon ja halutessaan pienehkön matkakorvauksen. Ohjaajan omat lapset maksavat 50 % normaalista leirimaksusta.

Lastenhoitajaksi

Lastenhoitajaksi voit hakea jos olet 16-vuotta täyttänyt. Etusijan annamme täysi-ikäisille.

Lastenhoitajiksi valitut alle 18-vuotiaat tarvitsevat huoltajan suostumuksen. "Huoltajan suostumus" -lomake toimitetaan sitä tarvitseville henkilöille.

Lastenhoitajille maksetaan palkkaa täysihoidon ja pienehkön matkakorvauksen lisäksi.

Lastenhoitajia tarvitaan ensisijaisesti Perheleirillä ja Nollastasataan-kesäleirillä. Näille leireille voit hakea hakulomakkeella. Lastenhoitajia saatetaan tarvita myös Lastenleirillä, Varhaisnuorten leirillä ja Teinileirillä. Jos olet kiinnostunut toimimaan lastenhoitajana näillä leireilä, ota yhteyttä suoraan leirinjohtajaan. Yhteystiedot löytyvät alla olevan linkin takaa.

Hakeminen

Täältä löydät leiriaikataulun, linkit hakulomakkeisiin ja leirien johtajien yhteystiedot. Haku avautuu 1.3.2017. Hakemukset 31.5. mennessä.