Tässä olen, lähetä minut!

KALLIONIEMI ETSII TYÖNTEKIJÖITÄ KESÄKSI 2019

Kallioniemen leiritila etsii innokkaita ja osaavia työntekijöitä leiritilalle kesän leirien ajaksi. Leirikesän alkupäivä on työntekijöillä 7.6.2019 päättyen 29.7.2019, em. päivät mukaan lukien.

Kallioniemi tarvitsee kesäksi 2019: kokkeja, keittiöapulaisia, tiskaria, siistijää, vapaapäivien tekijää, laitosmiestä, ulkotyöntekijää ja saunanlämmittäjää.

Etusijan annamme työnhakijoille, jotka ovat täysi-ikäisiä.

Etsimme:

Kokkeja/emäntiä, joille ovat tuttuja myös valmistuskeittiön työnjohdolliset tehtävät, raaka-aineiden hankinnat ja erikoisruokavalioiden valmistus. Aikaisempi kokemus vastaavissa tehtävissä on eduksi. Hygieniapassi ja salmonellatodistus ovat välttämättömiä keittiössä työskenteleville.

Lisäksi etsimme ruoanlaitosta kiinnostuneita keittiötyöntekijöitä avustamaan ruoanlaitossa kokkeja tai emäntiä ja huolehtimaan ruokasalista. Hygieniapassi ja salmonellatodistus ovat välttämättömiä keittiössä työskenteleville.

Keittiötyö on kaksivuorotyötä.

Tiskaajaa huolehtimaan leiritilan tiskeistä. Hygieniapassi ja salmonellatodistus ovat välttämättömiä keittiössä työskenteleville.

Vapaapäivien tekijää keittiöön ja siivoukseen. Hygieniapassi ja salmonellatodistus ovat välttämättömiä keittiössä työskenteleville.

Siistijää leiritilalle. Aikaisempi kokemus on eduksi. B-ajokortti on eduksi, koska työssä voi käyttää avuksi esim. tieliikennemönkijää.

Laitosmiestä huolehtimaan rakennusten pienistä korjaustöistä, auton, traktorin, pienlaitteiden, veneiden, yms. huollosta ja ulkoalueiden hoidosta. Laitosmiehellä edellytetään olevan B-luokan ajokortti.

Ulkotyöntekijää avustamaan laitosmiestä em. tehtävissä. Ulkotyöntekijällä tulee olla vähintään T-ajokotti.

Saunanlämmittäjää huolehtimaan saunojen lämmittämisestä, siistimisestä, laitureiden ylläpidosta, polttopuiden tekemisestä ja avustamaan laitosmiestä. Saunanlämmittäjälle on eduksi, mikäli omaa B-luokan ajokortin.

Pyydämme toimittamaan hakemukset 8.3.2019 mennessä joko sähköpostilla osoitteeseen juha.tukiainen@adventtikirkko.fi tai kirjeitse osoitteeseen Suomen Adventtikirkko, Juha Tukiainen, PL 94, 33101 TAMPERE.

KALLIONIEMI KUTSUU!